SPOŠTOVANI

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Začetki podjetja Tiskarna Novo mesto, d. d., segajo v leto 1958. Od ustanovitve do danes smo tehnološko posodobili in razširili poslovno dejavnost, zato se uvrščamo med vodilna grafična podjetja za izdelavo zloženk in navodil v Sloveniji. V vseh letih delovanja smo z vztrajnostjo, razvojem in s prilagodljivostjo pridobili neprecenljive izkušnje pri izdelavi različnih vrst zloženk, navodil in ostalih tiskovin za kupce, ki zahtevajo visoko kakovostne izdelke.

Do 95 % proizvedenih izdelkov je namenjenih farmacevtskim kupcem. Tehnološka dovršenost, strojna opremljenost, prilagodljivost, znanje in izkušnje so tiste naše prednosti, ki kupcem zagotavljajo visoko kakovostne grafične izdelke.

izbira barv v graficni pripravi
nalaganje papirja v tiskarni stroj

V podjetju imamo vzpostavljen sistem vodenja kakovosti po zahtevah ISO 9001:2008. V grafični pripravi, tisku, dodelavi in kartonaži uporabljamo najsodobnejša tehnološka znanja in sodobno tehniko. Kontrolo tiskovin izvajamo s pomočjo računalniškega programa za preverjanje teksta. Proizvodni prostori so opremljeni s klimatskim sistemom. Najpomembnejši cilj podjetja je zagotavljanje visoko kakovostnih proizvodov ter aktivno uvajanje tehnoloških sprememb, zato uporabljamo opremo in surovine najkakovostnejših proizvajalcev.

Vizija našega podjetja temelji na nadaljnjem razvoju in takšnem partnerskem odnosu s kupci in dobavitelji, ki zagotavlja doseganje ustreznih rezultatov. S poslovnimi partnerji ustvarjamo celovite rešitve, prilagojene zahtevam in potrebam trga.

Veseli bomo povpraševanja in se potrudili zadovoljiti vaša pričakovanja. Dobrodošli!

nanos barve na Ofset stroj
Tiskanje zlozenk ofset stroj